Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Samenwerking met Welzijn e25

Vanmiddag hebben Dami en Leonie gesproken met Abdel Essabri van Welzijn e25 over de huidige samenwerking met elkaar.
De samenwerking verliep niet optimaal en daar komen wat veranderingen in. Het was de bedoeling om op de woensdagavond jongerenwerkers langs te laten komen die met de jongeren aan de slag konden gaan. Helaas is dat er weinig van gekomen en vinden er bezuinigingen plaats. Hier zijn we vanaf gestapt.

Voor de woensdagavond heeft dit geen gevolgen. De Flatertheek blijft geopend voor jongeren van 20.00 tot ongeveer 23.00 (in de warmere maanden beginnen we weer om 19.00) en wij zullen klaar blijven staan voor iedereen met vragen, problemen, óf voor een gezellig praatje.
Wat er wel gaat veranderen (beter gezegd, erbij gaat komen): Er wordt er een schema gemaakt waarop er eens in de twee maanden een workshop of een andere acitiveit plaats gaat vinden. Iets waar de jongeren wat aan hebben!

Zo zullen er workshops georganiseerd worden om bijvoorbeeld te leren omgaan met geld of hulp bij op jezelf gaan wonen, maar er zullen ook leuke activeiten worden ingeplanned zoals een zumbacursus of graffiti workshops. Een aantal dingen zullen door de Flatertheek zelf opgezet worden en een aantal dingen door Welzijn e25.

Zodra er dingen concreet ingeplanned zijn zal daar in de nieuwsbrief aandacht aan besteed worden en zal het op de website verschijnen.

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24
  • za 25 januari - Ten Ton John met Razorblade Messiah