Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Nieuwe website online!

De nieuwe website van de Flaat is officieel online. In de afgelopen maanden heeft Wouter samen met Leonie de nieuwe site ontwikkeld. Het is nu makkelijker bij te houden en er zijn meer mogelijkheden tot uitbreidingen. Dus in de toekomst kan je meer van deze site verwachten. Het oude forum kon helaas niet meegenomen worden en iedereen zal opnieuw lid moeten worden.

Heel af en toe wordt er nog iets geperfectioneerd aan de site, dus er kan af en toe iets een beetje raar in beeld verschijnen of een korte tijd even niet meer werken zoals het hoort. Geen paniek! We zitten overal bovenop 🙂

7 reacties op “Nieuwe website online!”

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24
  • za 25 januari - Ten Ton John met Razorblade Messiah