Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Terugblik – Ledenwerfweekend 2011

Afgelopen 1 t/m 4 september ging de Flaat eindelijk weer open na een maand gesloten te zijn wegens klus werkzaamheden. Dit weekend was meteen de uitgelezen kans om met extra voordeel opnieuw lid te worden van de Flaat. Je kreeg namelijk niet alleen 2 gratis consumpties bij je lidmaatschap, maar het drinken was in prijs verlaagd naar €1,- per drankje gedurende het hele weekend!

Dit hebben ruim 60 mensen dan ook gedaan! Daar zijn we errug blij mee en we danken alle nieuwe leden dan ook hartelijk. Aan het aantal nieuwe leden te zien valt wel af te leiden dat het een erg gezellig en drukbezocht weekend geweest is. Op de BBQ van zondag zijn dit jaar rond de 25 mensen aanwezig geweest en nóg hadden we vlees over 🙂 Helaas was er weinig frisdrank aanwezig, maar de Flaat zou de Flaat niet zijn als íets niet helemaal goed geregeld was (blame the voorzitter!).

Hoe dan ook kijken we met veel zin uit naar het komende Flaat-jaar, dat weer volgestampt zit met optredens, optredens en nog eens optredens! Daarnaast gaan we ons weer extra inzetten om leuke thema-avonden neer te zetten vol gekke activiteiten.

Heb je een idee? Wil je wat (helpen) organiseren? Schroom niet en laat het ons weten via de bekende kanalen (telefonisch, via de e-mail, via het forum, de website of kom langs op een vergadering!).

Proost op het nieuwe jaar!

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 29 maart - Piratenavond met Jolly Roger (UK)
  • za 06 april - Revölvo + Deathcaps
  • zo 07 april - Fidget and the Twitchers (UK) en The Mighty Bossmags (UK)
  • za 04 mei - Forgetaboutit (NOR) + support