Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Stem op de Flaat! (Rabobank Clubkas Campagne 2012)


Hai!

Dit bericht is met name van belang voor Rabobank leden. Niet iedereen met een Rabobank rekening is namelijk lid van de Rabobank.

Alle Rabobank leden hebben een brief ontvangen (of ontvangen deze binnenkort) over de Rabobank Clubkas Campagne. In de brief staan een loginnaam en wachtwoord vermeld, waarmee je in kunt loggen op een site om 5 stemmen uit te brengen (maximaal 2 keer op dezelfde vereniging).
Vorig jaar was iedere stem zo’n €2,50 waard. We hoeven dus niet ’te winnen’ van andere clubs, want met iedere stem verdienen we al iets. Help de Flatertheek aan wat extra centjes voor leuke dingen!
Je kunt ook creatief worden met het stemmen. Je kunt bijvoorbeeld 2 van de 5 stemmen ‘ruilen’ tegen 2 stemmen voor de Flaat van die ander. Hoe meer stemmen, hoe meer geld! (Hiervoor kun je eventueel ons forum gebruiken, voor het geval je bij meerdere verenigingen betrokken bent.)

Stemmen kan van 5 t/m 18 maart 2012, dus vergeet het niet!! Het zou zonde zijn om die twee stemmen die je op de Flaat kunt stemmen niet te gebruiken!!

Alvast bedankt voor het stemmen op de Flatertheek :)

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • za 18 mei - Thijs
  • do 23 mei - Tim
  • vr 24 mei - Laura
  • za 25 mei - Eef