Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Za 7 April – Punk: Disturbance, Revenge of the Psycotronic Man (UK) & ZDA!

Shit gaat los! Zaterdag 7 April staat de Flaat weer eens vol met punk van het hoogste niveau! Een echte Flaat avond ook, met 2 bands die al eerder de tent afbraken en een nieuwe band, bestaande uit voornamelijk Flaters!

Disturbance
Disturbance is een punkband van Nederlandse bodem, uit Zuid-Holland. De band is vanaf 1996 actief, en tot op heden nog steeds bezig met nieuwe releases en optredens. Disturbance is jaren 80 punk van nu. Optreden deden ze onder meer in Engeland, Duitsland, China, Griekenland, Kroatië, Frankrijk, Oostenrijk en andere Europese landen.

Revenge of the Psychotronic Man (UK)
We like to get pissed, talk shit and dance like idiots as well as playing STUPIDLY FAST punk rock, which may well take your face off.

Bijna een jaar geleden speelde ze de Flaat ook al een keer helemaal plat, maar nu zijn ze terug voor nog een ronde. Kortom, rete snelle punkrock die gewoon niet gemist mag worden.

ZDA
ZDA, kort voor zwaar dr’aan speel hun eerste optreden als opener van de avond. Bestaande uit voornamelijk Flaters speelt ZDA een thuiswedstrijd voor bekend publiek. Komt dat zien!

_______________________________
Toegang: €5,00 (leden + pas €2,50)

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 31 mei - Val Tvoar en Ruigtuig
  • za 22 juni - Beachparty
  • za 29 juni - Ten Ton John met Razorblade Messiah
  • vr 05 juli - MakeWar (US)