Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Flaat gesloten in Augustus

Het is weer zo goed als augustus en dat betekent dat we weer vol op gaan klussen in de Flaat. Dit betekent dus ook dat we de komende 5(!) weekeinden gesloten blijven en dat er (helaas) geen bezoekers worden toegelaten.

Het eerste weekeinde dat we weer open gaan is tevens het Ledenwerf Weekend. Dit zal plaatsvinden vanaf donderdag 6 september t/m zondag 9 september. Meer informatie over Ledenwerf verschijnt binnenkort op de website.

Ben je ook zo gek op de Flaat en wil je je handen uit de mouwen steken om te helpen tijdens de klusmaand augustus? Kijk dan snel op het forum!
(Let op: Als je wilt reageren op forum-berichten moet je even registreren en inloggen. Als je als ‘gast’ een reactie plaatst verschijnt het bericht pas als het door ons goedgekeurd wordt en we zijn eerlijk: Daar kijken we zelden naar. In augustus kijken we daar zelfs helemaal niet naar ;))

1 reactie op “Flaat gesloten in Augustus”

  • Wouter:

    De website zal vanaf halverwege augustus op sommige momenten slechter bereikbaar zijn, hier zullen de nodige updates doorgevoerd worden en mogelijk hier en daar een paar nieuwe functionaliteiten ingebouwd worden.

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • do 28 maart - Nick
  • vr 29 maart - Piratenavond met Jolly Roger (UK)
  • za 30 maart - Eef
  • do 04 april - Tim