Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Za.

Weer eens een bruut avondje metal in de Flaat met Incarnate uit Zeeland en Maelstrom uit Delft! Deze bands zullen je snoeiharde metal brengen die je haren zullen laten wapperen! Tenminste, als je lang haar hebt. Anders neem je maar een pruik mee.

Incarnate was founded in the early fall of 2003. Following no trends, not trying to fit in, Incarnate’s main goal is to deliver uncompromised heavy music. Taken influences from thrash metal and early-90’s US/European metalcore, Incarnate brings you music with the intensity and power of Hatebreed, the thrashing riffs of Slayer and the heaviness of Crowbar.

Maelstrom is een Delftse band die hun achtergronden van Thrash, Death, Black en zelfs Progressive metal op eigenzinnige wijze combineren. Al sinds 2006 staan ze garant voor energieke en gevariëerde shows en hebben ze al heel wat steden en zalen op hun naam staan. Ze hebben één demo uitgebracht en zeer binnekort komt hun eerste full-length album uit die de naam “Visions from the Void” draagt. Al deze Visions zullen in de Flaat op hardhandige wijze ten tonele worden gebracht!

Deur open: 21:00
Eerste band: 22:00
Deur dicht: 01:00
Flaat dicht: 02:00

Entree leden: 3,50 euro
Niet-leden: 6 euro

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • do 18 april - Bram
  • vr 19 april - Robin
  • za 20 april - Davey & Jessica
  • za 04 mei - Forgetaboutit (NOR) + support