Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

2e Kerstdag in de Flaat

art_christmas_2009_32e Kerstdag! Geheel volgens traditie is de Flaat ook op 2e kerstdag weer open. De ideale plek om je (schoon)familie of andere verplichting te ontvluchten of van bij te komen. Maar ook als je geen excuus nodig hebt om iets te ontvluchten is de Flaat een prima keus om 2e Kerstdag door te brengen.

Zoals je al verwacht is de traditionele Kerst Sate maaltijd uiteraard weer aanwezig dit jaar, maar daarnaast is er dit jaar ook de officiële Flatertheek Kerst Bingo en wordt de avond afgesloten met de nu al legendarische terugkeer van de Flaat Top 66. De beste 66 platen van de Flatertheek, gekozen door jullie zelf.

De Flaat gaat ’s middag al open rond een uur of 15:00. Zorg dat je op tijd binnen bent, want rond 16:00 begint de Flatertheek Kerst Bingo, met als host Douwe. Na de ongetwijfeld spannende bingo wordt rond 18:00 de Kerst Sate geserveerd.

Daarna is het tijd voor het hoogtepunt van de avond. Vanaf het ledenwerf weekend kon iedereen die lid is geworden van de Flaat stemmen op zijn favoriete 10 platen. Van al deze stembiljetten is de afgelopen week een definitieve lijst gemaakt met de beste Flaat hits van 2014. Wat staat er in de top 10? Staat jouw nummer er in? Heeft het nut gehad dat ik bij alle 10 nummers Iron Maiden heb ingevuld? Je komt erachter op 2e Kerstdag in de Flaat. Verwacht wordt dat er rond 7 uur begonnen wordt met de lijst der lijsten dus mis het niet!

Facebook event (link)

3 reacties op “2e Kerstdag in de Flaat”

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 19 april - Robin
  • za 20 april - Davey & Jessica
  • za 04 mei - Forgetaboutit (NOR) + Tarzan & the Beachwaiters
  • vr 17 mei - Nosebleed (UK), Destroy-oh-boy en Ruigtuig (garagepunk)