Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

ZOMERSTOP 2015 – Nu tot 3 september

Dat was het weer, het seizoen is afgelopen. Vanaf nu is de Flaat gesloten tot donderdag 3 september. Dat maakt het weer hoog tijd voor de zomerstop, waarin de Flaat haar deuren gesloten houdt voor regulier publiek. Want er gaat weer geklust worden! Zo wordt de bar bijvoorbeeld flink onder handen genomen, want deze is het afgelopen seizoen flink beschadigd. Ook worden stoelen, tafels en krukken wat opgeknapt en maken we alles natuurlijk ontzettend goed schoon.

Ben je een beetje handig en verveel je je (met name overdags, maar avonden kunnen natuurlijk ook!) de komende 4 weken? Handjes uit de mouwen en helpen in de Flaat! Je kunt altijd even bellen naar de Flaat zelf of er iemand aanwezig is. Het telefoonnummer is nog steeds 0174-620101. Gewoon even langsfietsen kan vaak ook geen kwaad natuurlijk.

Het nieuwe seizoen vangt op donderdag 3 september aan met het Ledenwerf weekend, welke tot en met zondag 6 september duurt. Toegang is dit weekend alleen mogelijk als je (opnieuw) lid wordt van onze vereniging. En dat is de moeite waard! Voor slechts ’n tientje ben je een jaar lid, krijg je twee consumptiebonnen die tijdens de Ledenwerf te gebruiken zijn en is het bier het hele Ledenwerf weekend ook nog eens goedkoper! Op de zondag van het Ledenwerf weekend sluiten we de Ledenwerf traditiegetrouw af met een heerlijke (gratis voor leden!) BBQ.
Daarnaast krijg je korting op de entree van optredens, ben je welkom op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering om je zegje te doen en heb je algehele inspraak op de wekelijkse vergaderingen met het bestuur. Bovenop al dat moois, mag je je ook nog eens inschrijven om in de Flaat te draaien zodat je iedereen kan vervelen met je rotmuziek!

Tot ziens tijdens de klusmaand en anders bij het Ledenwerf weekend!

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 05 juli - MakeWar (US) en STiCKFiGS
  • do 11 juli - Public Serpents (US)
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24