Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Zaterdag 29 April – O.L.T.A.S + Cannibalistic Sqvirrel (metal)

O.L.T.A.S, Doom metal, death metal, thrash riffs, ze doen het allemaal!
Cannibalistic Sqvirrel, Energieke metal voor een moshpit.


This is O.L.T.A.S…Slow and dark, sometimes fast and fierce. With an occasional ray of light…our light… Doom metal with a death metal feel seeping through, refreshed by some oldskool thrash and hardcore riffs. Somewhere in time our paths inevitably crossed. With a clear vision of what the world was lacking, our journey began. Now the first EP ‘’Íllusion of Control’’ is emerging. As we dethrone our own inner tyrants, the good in the world can rise. We hope to contribute to a collective change of consciousness from the inside. By combining our creative energy, music with clear intention rises to the surface. Driven by faith we become necessary to the urgency of our times. We hope to see all of you out there someday…


Eind 2015 in het mooie plaatsje Doetinchem besloten originele zanger Hannes Driessen en Wiebe Oudesluijs om Cannibalistic Sqvirrel op te richtten. Snel werden we versterkt door Roos Oudesluijs, Mischa Sluijter en Dominic Bolder. In 2019 doken we de studio in om de EP Beeldenstorm op te nemen. Opnieuw in 2022 voor de singles Stedendwinger & Ochtendritueel en een collab met Volviers. In 2022 besloot Dominic Bolder dat hij niet langer bij Cannibalistic Sqvirrel kon drummen. Wij hebben een waardige vervanger in Timo Fränzel gevonden! Onze liefde voor keiharde metal zorgt ervoor dat Cannibalistic Sqvirrel met veel geweld uit je speakers komt knallen. Dus Wielrenners wees gewaarschuwd, want Cannibalistic Sqvirrel komt eraan!


Deur open : 21:00
Entree:
– Leden : 4,00
– Niet leden 6,00

Flatertheek is Cash Only!

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 31 mei - Val Tvoar en Ruigtuig
  • za 22 juni - Beachparty
  • za 29 juni - Ten Ton John met Razorblade Messiah
  • vr 05 juli - MakeWar (US)