Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Vr 31 Mei – Val Tvoar en Ruigtuig

Zet je gitaren klaar en trek je dansschoenen aan, want op vrijdag 31 mei komen de rockbands Val Thoar en Ruigtuig naar Flatertheek in Naaldwijk! De avond belooft een muzikaal spektakel te worden met stevige riffs, pakkende melodieën en energieke live-optredens.

Val Thoar is een vierkoppige band uit het Westland die al decennia lang de podia onveilig maakt met hun rauwe en energieke rock ‘n’ roll. Met invloeden van bands als AC/DC, Guns N’ Roses en Motörhead brengen ze een sound die gegarandeerd je hoofd laat knikken en je voetjes van de vloer tilt.

Ruigtuig is een drietal muzikanten met een passie voor stevige rock met een vleugje punk. Ze serveren een mix van eigen nummers en covers met een eigen sausje, en hun live-shows staan garant voor een avond vol meezingen, pogoën en moshpits.

De entree voor deze avond is gratis en de deuren gaan open om 21:00 uur. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om een plekje te bemachtigen voor het podium, want met deze twee bands op het affiche belooft het een onvergetelijke avond te worden!

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 05 juli - MakeWar (US) en STiCKFiGS
  • do 11 juli - Public Serpents (US)
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24