Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Vr 7 Jun – Japanse Idols

Europese fans van idolen uit Japan kunnen zich verheugen op een aanstaande mini-tour in juni waarbij undergroundidolen Yurapico en GARUDA de krachten gaan bundelen. De tour heet Zuukyun June en bestaat onder andere uit een optreden de Flatertheek, naast optredens in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De betekenis van de term Zuukyun is een plotselinge, sterke, hartveroverende sensatie.


Voor Yurapico wordt het de eerste keer dat ze optreedt in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, na haar optredens in Duitsland vorig jaar. Yurapico, in het Japans geschreven als ゆらぴこ, is al 10 jaar actief als idool en performer maar begon haar solo-activiteiten in 2022. Ze is actief geweest in verschillende idolgroepen maar is misschien meer bekend om haar activiteiten in de idolgroepen Guso Drop en BURST GIRL. Vorig jaar bracht ze haar eerste album YuraSmile uit en tourde ze door Japan met de missie om de magie van de glimlach te verspreiden in alle 47 prefecturen. De muzikante heeft ook plannen voor shows in de Verenigde Staten later dit jaar. Voor de Europese tournee brengt ze een gelimiteerde versie van haar nieuwe single CANDLE uit.


GARUDA is het duistere industrial gothic soloproject van Yuffie Sakimura, die ook actief is in rockabilly-idolgroep MELON BATAKE A GO GO en eerder deel uitmaakte van goth-metal-idolgroep ReAlice. GARUDA is een zelfgeproduceerd project van de performer waarvan het livedebuut plaatsvond in de vroege zomer van 2017. Sindsdien heeft ze verschillende keren mogen optreden in het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Indie, Idol and Infamous tour in 2019. Vorig jaar trad GARUDA voor het eerst op in Nederland en Duitsland.


Entree is €20. Voor leden van de Flatertheek is de toegang gratis.
VIP upgrade tickets via https://tebasakishop.base.shop/items/85070368
Deur opent om 21:00

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 05 juli - MakeWar (US) en STiCKFiGS
  • do 11 juli - Public Serpents (US)
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24