Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Za 31 Mei – Disaster Crew en Ruins

1536530_10152778815899988_1287166418_n

Deze zaterdag hebben we in de Flaat twee relatief nieuwe en opkomende bandjes. Beide bands staan te springen om te laten zien wat ze kunnen, daarom is de entree deze avond geheel gratis! Dus kom langs en geeft deze bands de kans zich te bewijzen in de Flaat!

Disaster Crew (Nu-Metal, Alternative Metal)

Disaster Crew is a young band formed in october 2013 by Pablo Martinez and Davey Goud. It was their idea to combine all the elements they love about their favourite artists into one. They recruited Joost Lammers as their drummer who had a different taste in music and had other musical influences. It all clicked together and later on, Frans van der Pol and Robin Kraag joined the band. Every individual in the band has their own characteristics and their own taste in music. The most notable elements the band combines are metal, rap, funk and progressive metal.

Ruins (Indie/Rock)

Een indie/rockband uit Den Haag, aan de start van hun carrière. De band bestaat uit twee meisjes en twee jongens. Rowin, de gitarist en Sonny, de drummer, Robin, de zangeres/slaggitarist en Crissy, de bassist.Ze begonnen met het schrijven van nummers en een repertoire opbouwen. Omdat ze allemaal al veel ervaring hadden met verschillende bands wisten ze goed hoe ze verschillende dingen aan moesten pakken. Ze zijn nu een half jaar bezig en er staan verschillende shows gepland. Ruins haalt inspiratie uit bands als The Artic Monkeys, the Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam. Ze vinden het vooral leuk om te spelen in zalen met een leuke sfeer, of in café’s. Hun doel op dit moment is om hun muziek aan zoveel mogelijk mensen te laten horen en om zoveel mogelijk podiumervaring op te doen.

______________________________
Toegang: Gratis
Deur open/dicht: 21:00/01:00
Facebook: Event (link)

2 reacties op “Za 31 Mei – Disaster Crew en Ruins”

Reageer

Je moet ingelogged zijn om te reageren.

Agenda kort
  • vr 29 maart - Piratenavond met Jolly Roger (UK)
  • za 30 maart - Eef
  • do 04 april - Tim
  • vr 05 april - Laura Eij