Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Vereniging Sociëteit De Flatertheek

ingang1
De Flatertheek is een onafhankelijke, Naaldwijkse sociëteit die zich richt op het ‘alternatieve’ publiek in de regio Westland en die geheel draait op de inzet van haar vrijwilligers. Het publiek bestaat uit jongeren tussen de 14 en 30 jaar die houden van metal, punk, ska, surf, skatemuziek en/of drum and bass en natuurlijk van gezellig met wat vrienden een biertje drinken. Geregeld spelen er bekende en minder bekende metal-, punk- of hardcorebands in De Flatertheek. Bezoekers kunnen voor een bescheiden entree een avond meegenieten van de unieke Flatertheek-sfeer (en leden voor een gereduceerd tarief). De overige avonden is de Flatertheek natuurlijk vrij toegankelijk.

barHistorie

Jongerenvereniging de Flatertheek (in de volksmond ‘De Flaat’) is ontstaan vanuit de kerkelijke organisatie Jongeren Kontakt (JK). In 1970 sloeg het JK een andere koers in en werd De Flatertheek zelfstandig. Met hulp van Gemeente Westland is er een nieuw pand voor de Flaat aan de Prins Bernhardstraat 8 in Naaldwijk gebouwd, waar de sociëteit zich nog altijd bevind. In december 2002 is het pand volledig gerenoveerd.pit

Op deze website vind je alle informatie over de Flatertheek; wanneer welke bands optreden, wanneer wie achter de draaitafels staat en welke thema-avonden in het verschiet liggen. Daarnaast zijn er ook foto’s te vinden van vorige avonden, een forum voor de leden, links naar andere, nuttige pagina’s, de openingstijden en natuurlijk de contactinformatie. Tot ziens in de Flaat!

ingang2Vrijwilligers

De Flaat draait geheel op vrijwiligers en is altijd op zoek naar mensen die willen helpen. Dit kan variëren van een avondje draaien tot het vullen van een bestuursfunctie. Er zijn voldoende mogelijkheden om de Flaat te helpen. Heb je een bijvoorbeeld een idee voor een thema avond? Kom gerust een keer op een vergadering langs om te kijken hoe jij kan helpen. Er zijn op de vergaderingen altijd mensen aanwezig om je te helpen bij de organisatie.
Hier kan je zien voor welke functies de Flaat op het moment gretig op zoek is naar vrijwilligers.

Agenda kort
  • vr 05 juli - MakeWar (US) en STiCKFiGS
  • do 11 juli - Public Serpents (US)
  • do 01 augustus - The Toasters (US)
  • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24