Navigatie
nieuws
agenda
info
fotos
bands
regels
contact
vacatures
nieuwsbrief
Openingstijden
di: 19:30 uur - 22:00 uur (wekelijkse vergadering)

do: 21:00 uur - 01:00 uur
vr: 21:00 uur - 02:00 uur
za: 21:00 uur - 02:00 uur
Na 1 uur komt er niemand meer in
Profielbeheer

Ook in de Flaat zijn er een paar regels, maar omdat het er zo weinig zijn denken sommige mensen dat ze deze regels aan hun laars kunnen lappen.

 • Om 1 uur komt er NIEMAND meer in.
  Er komen nog steeds te vaak mensen die denken na 1 uur binnen te komen in de Flaat om vervolgens teringzooi te trappen voor de Flaat als ze er niet inkomen. Bijvoorbeeld: Fietsen opstapelen, container verrijden voor de deur, enz. Mocht dit nog een keer gebeuren kan degene die voor de Flaat rotzooi staat te trappen rekenen op één waarschuwing als het daarna nog een keer gebeurt krijgt diegene een Flaatverbod voor twee weken. Mocht hij of zij in deze periode nog een keer proberen de Flaat in te komen, wordt hij/zij verzocht de Flaat te verlaten, gebeurt dit niet, dan zal het verbod uitgebreid worden naar een onbepaalde periode.
 • Geen overlast veroorzaken als je buiten staat of de Flaat verlaat. Houd dus rekening met de buren/buurt.politie3
 • Geen glas of alcohol mee naar buiten nemen. Wij willen onze vergunning graag houden. Drink alles gewoon even op voor je naar buiten gaat.
 • GEEN hard-drugs. In het geval dat iemand betrapt wordt op gebruik hiervan binnen de Flaat, (of hiervan door het bestuur wel overwogen van verdacht wordt) kan die gene rekenen op een permanent Flaatverbod.
 • Laatste ronde is om kwart voor 2, hierna blijft de muziek nog een kwartier aanstaan en om 2 uur zal de muziek uitgaan en de TL aan. Het is de bedoeling dat tussen 2 uur en half 3 de Flaat leegstroomt.
  (De tijden verlaten 2 uur wanneer we tot 04:00 open zijn. Toegang nog steeds tot 01:00)

Dit zijn een paar hele simpele regels, waar je geen eens rekening mee hoeft te houden als je je als normaal mens gedraagt omdat het vanzelfsprekende gedragsregels zijn.

Verder veel gezuip toegewenst,
Guust

Agenda kort
 • do 01 augustus - The Toasters (US)
 • zo 13 oktober - Flaat Punkfest '24
 • za 25 januari - Ten Ton John met Razorblade Messiah